Haluatko tehdä uran myynnin parissa?

topborn SEO
ura myynnin parissa

Etsimme sinua, joka tunnet paloa myyntiin. Olet joko kokenut myyjä tai vasta myyntiurasi alussa, mutta sinulla on hyvät sosiaaliset taidot, olet rohkea ja pidät nopeatempoisesta työstä. Tunnistatko itsesi?
Aikaisempi myyntikokemus ei ole vaatimus, sillä tarjoamme sinulle mahdollisuuden koulutukseen. Taitojen karttuessa voit siirtyä myyjästä asiakkuuspäälliköksi, jolloin saat ottaa vastuun uusista asiakkaista ja kehittää yhteistyötä nykyisten asiakkaidemme kanssa.

Koulutamme sinut työtehtävään perinpohjaisesti, jotta saat mahdollisimman hyvät eväät työssäsi menestymiseen ja uralla etenemiseen. Meille on tärkeää, että työntekijät viihtyvät meillä ja tuntevat kuuluvansa joukkoon. Me TopBornilla arvostamme työntekijöitä yksilöinä, ja meillä saat olla oma itsesi taustastasi riippumatta. Saat vapauden ja vastuun tehdä tulosta omalla tavallasi! Tarjoamme palveluitamme PK-yrityksistä aina huipulle asti kaikkialla Suomessa.

Etsimme henkilöä, joka on

  • Tuloshakuinen
  • Motivoitunut
  • Luotettava
  • Itsenäinen

Digitaalisen markkinoinnin osaaminen on ehdottomasti etu.
Hakemus lähetetään lähettämällä hakemuksesi henkilökohtaisella kirjeellä ja ansioluettelolla osoitteeseen info@topborn.com.

Ajankohtaiset uutiset.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan käyttökokemuksen verkkosivustollamme. Jatkamalla hyväksyt tämän.