topborn SEO

Hakukoneoptimointi
(SEO).

Haluatko näkyä Googlessa? Vastauksen pitäisi olla itsestäänselvä. Mikään muu markkinointikanava ei ole vaikutuksiltaan verrattavissa näkymiseen hyvällä sijoituksella hakukoneiden hakutuloksissa silloin, kun kuluttajat itse aktiivisesti etsivät tuotteita ja palveluita.

Yli 90% pohjoismaisista kuluttajista etsii tietoa internetistä ennen tuotteen tai palvelun ostamista, ja pelkästään Suomessa tehdään yli 30 miljoonaa Google-hakua joka päivä. Hyvällä sijoituksella Googlen hakutuloksista löytyminen on ehdottomasti paras tapa lisätä kävijöitä verkkosivuilla ja nopein tapa saada uusia asiakkaita. Tottakai ihmiset klikkaavat myös Googlen mainoksia saadakseen tietoa yrityksistä, mutta noin 80% vierailee ainoastaan sivuilla, jotka löytyvät orgaanisen listauksen hakutuloksissa. Ja sinne SEO-työmme nostaa sinut, ensimmäisen sivun hakutuloksiin.

TopBorn tarjoaa ratkaisun, jota kutsumme nimellä tulosperusteinen SEO. Tämä antaa asiakkaillemme turvan, sillä he maksavat ainoastaan luvatuista tuloksista. Näet ensin saavutetut tulokset ja maksat vasta sen jälkeen.

Hakukoneoptimointi asiakkaitamme

+ 0
Aktiiviset asiakkaat
+ 0
Aktiiviset hakulauseet
+ 0
Hakulauseet Top 10
+ 0
Hakulauseet Top 3

Hyvin tehty hakukoneoptimointi on yksinkertainen tapa tavoittaa uusia asiakkaita.

Useimmat yritykset ovat jo ymmärtäneet internetissä löytymisen tärkeyden, mutta monilta on myös mennyt ohi pelkän internetissä olemisen ja siellä näkymisen ero. Verkkosivujen näkyvyys saavutetaan pitkäjänteisellä ja kovalla työllä. Ilman strategista hakukoneoptimointia riskinä on päätyä hakutulosten häntäpäähän ja jäädä kilpailijoiden jalkoihin.

Samalla kun työstämme hakukoneoptimointia, työskentelemme myös aktiivisesti ja strategisesti verkkosivusi rakenteen kanssa. Tällä tavalla autamme Googlea tunnistamaan verkkosivusi relevanttina vaihtoehtona ja ymmärtämään sen sisältöä, sekä valitsemaan sen näytettäväksi ensimmäisten joukossa hakutuloksissa.

Laadukkaiden verkkosivujen kysyntä on tänä päivänä suurta ja kasvaa jatkuvasti, joka taas on nostanut hakukoneoptimoinnin kysyntää. Meidät on saanut menestymään näkemyksemme siitä, miten halutut tulokset saadaan aikaan. Me TopBornilla olemme seuranneet Googlen kehittymistä monien vuosien ajan ja sen ansiosta meiltä löytyy tarvittava tieto siitä, miten saamme nostettua myös teidät hakutulosten kärkeen. Ei ole olemassa oikotietä, ainoastaan kovaa työtä ja hyvin tehtyjä strategioita, joilla saadaan aikaan halutut tulokset.

Miten sijoitut Googlen tuloksissa tällä hetkellä? Entä miltä sijoituksilta kilpailijasi löytyvät? Haluamme tehdä sinusta ykkösen. Soita meille – voimme aloittaa työt jo tänään.

Onko teillä näkyvyyttä siellä, missä asiakas etsii?

Tiedättekö, löytyykö juuri yrityksenne sivusto Googlen hakutuloksissa hyvillä sijoituksilla, kun henkilö etsii tietoa alaltanne ja toiminta-alueeltanne? Ota yhteyttä, niin me autamme yrityksenne kotisivun nostamisessa Googlen ensimmäiselle sivulle teille tärkeillä hakulauseilla.

Pyydä ilmainen analyysi sivustostasi.

SEO – välttämätön online-markkinointi.

Monien vuosien kokemuksen ja hyvän tiimihengen avulla olemme koonneet ja kehittäneet oikeat työkalut siihen, että voimme auttaa asiakkaitamme online näkyvyyden kanssa. Hakukoneoptimoinnin (SEO) pitäisi olla itsestäänselvä osa markkinointia kaikille kunnianhimoisille yrityksille. Meille se on vielä enemmän – se on elämäntyyli ja ammatti.

Sijoittuminen korkealle Googlen hakutuloksissa antaa lähes poikkeuksetta mittaamattoman arvokkaan etulyöntiaseman kilpailijoihin nähden. Strategisen hakukoneoptimoinnin avulla voimme tehdä verkkosivusi olemassaolon selkeäksi hakukoneille, jotta ne ymmärtävät sen arvon ja tärkeyden. Me TopBornilla olemme valinneet panostaa erityisesti hakukoneoptimointiin, koska ymmärrämme sen arvon ja tiedämme, että se on paras tapa saada aikaan tuloksia asiakkaillemme.

noin seo

Hakukoneoptimointi – Kuinka se toimii?

Hakukoneoptimointi on prosessi, joka koostuu kolmesta pääelementistä. Näitä kolmea elementtiä Google tutkii ja arvioi ensisijaisesti:
  • Hakusana-analyysi
  • On Page – Oleellinen sisältö
  • Linkkistrategia

Ensimmäisenä valitaan hakulauseet, joiden avulla odotetaan saatavaksi liiketoiminnallesi paras mahdollinen tuotto. Ottamalla huomioon hakulauseiden oleellisuus, hakumäärät ja kilpailu, saadaan helposti selvitettyä ne hakulauseet, jotka tuovat eniten klikkauksia. Sen jälkeen alamme kehittää verkkosivun sisältöä ja rakennetta parantaaksemme sen näkyvyyttä ja painoarvoa Googlen näkökulmasta. Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä käytämme erittäin tärkeää linkitysstrategiaa, joka koskee nimensä mukaisesti sivullesi johtavia linkkejä. Ne näyttelevät ratkaisevaa osaa siinä, kuinka menestyksekästä optimointi tulee olemaan. Verkkosivuille on yhdistetty linkkejä, jotka ovat suuressa roolissa siinä, kuinka menestyksekäs optimointi on sivuilla.

Oikeiden hakulauseiden avulla lisäät liikennettä verkkosivullasi, joka puolestaan pitkällä aikavälillä tuo lisää asiakkaita. Parhaiden mahdollisten hakusanojen ja -lauseiden löytämiseksi tulee ottaa huomioon monta eri tekijää. Ensin tutkitaan, kuinka käytetty hakulause on. Sen jälkeen edetään arvioimalla kuinka hyvin se sopii verkkosivusi sisältöön, sekä tuotteisiin ja palveluihin, joita tarjoat. 

Paras mahdollinen asia jonka voit tehdä, on valita sellaiset hakulauseet, jotka vastaavat verkkosivusi sisältöä mahdollisimman hyvin. Laaja-alaisten hakusanojen avulla näyt ehkä useammin, mutta rajatummilla hakusanoilla sinulla on parempi mahdollisuus näkyä oikeaan aikaan oikeassa paikassa ja saada muunnettua kävijät maksaviksi asiakkaiksi. 

Kun olet valinnut hakulauseet, jotka ovat parhaat mahdolliset sinulle niiden oleellisuuden ja konversioasteen huomioiden, sinun tulisi arvioida myös niiden kilpailukyky. Me autamme kaikessa aina hakusanojen valitsemisesta markkinatilanteen arvioimiseen. 

Verkkosivun sisällön optimoinnin tarkoituksena on auttaa Googlea ja muita hakukoneita huomaamaan sen tärkeys ja ymmärtämään sen tarkoitus. Sinun tehtäväsi on järjestää verkkosivun rakenne ja teksti sellaisiksi, että ne palvelevat tätä päämäärää.

Tässä vaiheessa tarkastelemme useita eri tekijöitä, mutta nämä viisi ovat pääosassa:

  • Löytyvätkö valitut hakusanat sivun nimestä
  • Onko ne sisällytetty tekstiin?
  • Löytyvätkö ne otsikosta?
  • Ovatko ne osa meta-kuvausta?


Onko sisältö rakennettu asianmukaisesti ja oikealla tavalla?

Linkkistrategia on luultavasti edistyneintä mahdollista optimointia, joka vaatii eniten aikaa. Samalla se on myös kaikkein tärkein osa prosessia, mikäli haluat optimoinnin onnistuvan menestyksekkäästi. 

Yleensäkin linkkejä kannattaa olla mahdollisimman paljon, mutta samaan aikaan haluat verkkosivullesi ohjattujen linkkien olevan myös mahdollisimman vahvoja, joka taas viestittää Googlelle, että sivun sisältö on laadukasta. Oikeanlaiset linkit auttavat tekemään sivustasi merkityksellisen. Tiivistettynä, Google näkee korkealaatuiset linkit suosituksena. Ja niinkuin oikeassakin elämässäkin, suositus on aina positiivinen asia.

Muutama vuosi sitten tulosten saavuttamiseen riitti, että sivulle laittoi lukuisia meta-avainsanoja, mutta Google on kasvanut ja parantunut toimintaansa huomattavasti niistä ajoista. Tänä päivänä haluttujen tulosten saavuttamiseksi tarvitaan linkkistrategiaa.

Tulosperusteinen SEO, joka tuo turvaa.

Hakukoneoptimointi on meille erittäin tärkeä asia, johon suhtaudumme intohimolla. Tarjoamme asiakkaillemme apua prosessin alusta loppuun saakka. Emme luovuta kesken kaiken, vaan tavoittelemme haluttua päämäärää yhdessä. Olemme työskennelleet hakukoneoptimoinnin kanssa pitkän aikaa ja kartuttaneet samalla huomattavan tietotaidon ja kokemuksen, jonka ansiosta olemme itsevarmoja tekemästämme työstä. Perustamme työmme luonnollisesti Googlen ohjeisiin ja W3W-standardiin.

Ole yhteydessä meihin ja ota online-läsnäolo sekä Google-sijoituksesi haltuun!
Hakukoneoptimointi SEO kolmio

Haluatko, että otamme sinuun yhteyttä?

Jätä yhteystietosi alle niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA: lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.