Ura Topbornilla.

TopBorn etenee suurten visioiden avulla ja olemme tällä hetkellä laajentumisvaiheessa. Etsimme koko ajan vastuuntuntoisia, huippuja persoonia, joilla on hyvä asenne ja halu kasvaa kanssamme.

Oletko iloinen persoona, joka levittää energiaa ympärilleen ja olisit kiinnostunut työskentelemään kanssamme TopBornilla? Lähetä hakemuksesi alla olevan hakulomakkeen avulla ja otamme sinuun pian yhteyttä! 

Yhtenä meistä, saat:

Olla se, kuka olet. Olemme kaikki erilaisia, mitä arvostamme TopBornilla. Kannustamme työntekijöitämme olemaan rohkeasti oma itsensä. Mahdollisuuden kehittyä ja oppia uusia asioita, joko sen hetkisessä työroolissasi tai ehkä täysin uudessa roolissa. Uskomme, että jatkuvuus on tärkeä osa yritystä ja meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät kanssamme niin pitkään kuin mahdollista. Vaikuttaa tapahtumiin ja siihen, millainen työpäiväsi on. Yhdessä voimme luoda työpaikan, jossa kukoistamme , ja näin tuotamme asiakkaille parhaat tuotteet ja palvelut. Mukaanpääsyn työpaikan virkistyspäiviin, yhteisiin aamiaishetkiin ja muihin tapahtumiin, joita järjestämme säännöllisin väliajoin. Me huolehdimme ryhmähengestämme ja pyrimme pitämään hauskaa yhdessä niin usein kuin mahdollista.

Tietoa meistä:

  • Tällä hetkellä TopBornilla työskentelee arviolta 40 työntekijää, keski-ikä työntekijöiden keskuudessa on 32 vuotta. Meistä 28 % on naisia ja 72 % miehiä ja uskomme tasa-arvoisuuteen. Tällä hetkellä toimimme Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa.
  • Vuonna 2016 TopBornin kokonaisliikevaihto on noin 30 miljoonaa. Arviolta 30 % projekteistamme on kansainvälisiä.
  • Käymme kehityskeskusteluita säännöllisesti työntekijöidemme kanssa, jotta kuulemme, mitä työntekijöillämme on sanottavaa. Otamme mielellämme vastaan työntekijöidemme mielipiteitä ja ajatuksia yleisesti liittyen ympäristöön ja työpaikkaan.

Lähetä työhakemuksesi.

Hae töitä meiltä jo tänään! Etsimme jatkuvasti uusia lahjakkuuksia. Lähetä hakemuksesi ja CV:si alla.
Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA: lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.