topborn Google Ads

Google Ads.

Google Ads mainonta antaa mahdollisuuden näkyä Googlen hakutuloksissa luonnollisten, eli orgaanisten hakutulosten lisäksi. Luonnolliset, eli orgaaniset hakutulokset perustuvat pitkälti osuma tarkkaan hakukoneoptimointiin.

Pitäkää huoli omasta näkyvyydestänne. Ottakaa meihin yhteyttä niin autamme löytämään kustannustehokkaimman hakukonemainonnan yrityksenne kohdalla.

Miksi antaa Google Adsille mahdollisuus?

  • Jotta saataisiin yhteyttä useampaan asiakkaaseen
  • Näkyvyys oikealla hetkellä
  • Mainonta paikallisesti tai valtakunnallisesti on osoittanut suuria läpilyöntejä
  • Lisää yrityksesi näkyvyyttä, myyntiä ja kävijöitä sivustollesi.

Nopeasti, helposti, joustavasti

Tämä on juuri sitä oikean tyylistä markkinointia. Yrityksen löydettävyys on kunnossa koko vuorokauden ajan kaikkialla – riippumatta siitä missä potentiaalinen asiakas on maantieteellisesti. Kampanjan voi muokata, pysäyttää ja aloittaa uudelleen ilman lisäkustannuksia.

Lisäksi yksi selkeä etu on se, että kampanjan tuloksia pystyy seuraamaan ja analysoimaan nopeasti ja helposti luotettavien menetelmien avulla. Koko kampanjan ajan pystyy seuraamaan kuinka paljon klikkauksia tulee ja kuinka monta klikkausta on tuottanut tulosta.

Maksat vain tuloksista

Google Adsin maksujärjestelmä on yksinkertainen; ei klikkausta sivustolle, ei maksua. Maksatte mainoksista ainoastaan, kun ne ovat käytössä ja voitte itse määrittää kuinka suuren investoinnin olette valmis tekemään. Alussa asetetaan kampanjalle joustava budjetti, jota voi muokata tarpeen mukaan.

Onko teillä näkyvyyttä siellä, missä asiakas etsii?

Tiedättekö, löytyykö juuri yrityksenne sivusto Googlen hakutuloksissa hyvillä sijoituksilla, kun henkilö etsii tietoa alaltanne ja toiminta-alueeltanne? Ota yhteyttä, niin me autamme yrityksenne kotisivun nostamisessa Googlen ensimmäiselle sivulle teille tärkeillä hakulauseilla.

Pyydä ilmainen analyysi sivustostasi.

Ota huomioon Google Ads mainonnassa.

Kuka tahansa voi aloittaa kampanjan, mutta jokainen hyötyy siitä, että ottaa kampanjan suunnitteluun ja toteuttamiseen mukaan SEM tai SEO osaavan henkilön. Kampanjan menestykseen vaikuttaa moni eri tekijä yhdessä click through raten, mainonnan sanoman ja laadun kanssa. Onnistuneeseen tulokseen pääseminen vaatii, että osaa nähdä ja ymmärtää miten Google työskentelee.

Ensimmäiseksi tuotamme näyttävän ja tehokkaan mainoksen yhdessä asiakkamme kanssa. Sen jälkeen valitsemme relevantit hakusanat, johon kampanja sidotaan. Google tulee tämän jälkeen tarjoamaan mainosta valittujen hakulauseiden hakutuloksissa. Klikkausten kautta mahdollinen potentiaalinen asiakas siirtyy verkkosivuillesi.
Google Ads kolmio

Haluatko, että otamme sinuun yhteyttä?

Jätä yhteystietosi alle niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA: lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.