Sähkö & LVI-Palvelu Kipinä

SEO

TopBorn ja Kipinä aloittivat yhteistyönsä 2014, jolloin ongelmana oli se, ettei heitä löytynyt hakukoneen etusivulta. Näin ollen aloimme tekemään hakukoneoptimointia ja seuraamaan millaisia tuloksia saadaan aikaiseksi. Tuloksiin oltiin tyytyväisiä ja yhteistyötä optimoinnin suhteen jatkettiin.
Sähkö & LVI-Palvelu Kipinä on pieni ja notkea sähkö- ja lvi-töitä tekevä helsinkiläinen yritys. Töitä tehdään pääkaupunkiseudun lisäksi ympäri Uuttamaata.
spikipina sivusto

Uudet WordPress-verkkosivut.

Verkkosivukehitys

”Hyvin on yhteistyö sujunut puolin ja toisin. Ollaan sopuisasti päästy etenemään”, toteaa Sähkö & LVI-Palvelu Kipinän toimitusjohtaja Olli Immonen.

Miten yhteistyö on onnistunut?

Immonen kertoo, että hän aktiivisesti seuraa mm. keikkamääriä kuukausiraporttien kautta ja TopBorn seuraa aktiivisesti optimoinnin tuloksia ja näistä infotaan säännöllisesti. Yhteistyömme jatkuu, sillä palvelumme tuntuu sopivan heille hyvin.

”Kyllä uskallan TopBornia muillekin suositella”, kertoo Immonen.

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA: lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.

Haluatko keskustella projektista?
Ota yhteyttä...

Onko sinulla projekti, josta haluat saada tarjouksen, tai etsitkö työtä tai harjoittelua digitaalitoimistosta. Täytä lomake tiedoillasi ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Hakukoneoptimointi.

Google Ads.

Verkkosivukehitys.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan käyttökokemuksen verkkosivustollamme. Jatkamalla hyväksyt tämän.