Remonttipalvelu Tolamo

SEO

Yhteistyötä TopBornilla ja Remonttipalvelu Tolamolla on jo reilu 8 vuotta. Yhteistyö aloitettiin hakukoneoptimoinnilla, jonka jälkeen seurattiin sijoituksia hakukoneen puolella.
Remonttipalvelu Tolamo tekee remontti-ja rakennustöitä yksityiskoteihin, yrityksiin sekä julkisiin tiloihin. Oli remonttikohde sitten suuri tai pieni, niin työt tehdään aina korkeatasoisesti ja laadukkaasti.
tolamo sivusto

Uudet WordPress-verkkosivut.

Optimoinnista saatuihin tuloksiin oltiin tyytyväisiä, joten yhteistyötä syvennettiin tekemällä nettisivujen uudistus ja lisäämällä hakukoneoptimointia.

Verkkosivukehitys

remontti tolamo
”Yhteistyö on sujunut loistavasti, eikä koskaan ole ollut mitään ongelmaa”, iloitsee Tolamon toimitusjohta Timo Tolamo.

Miten yhteistyö on onnistunut?

Nykypäivänä yhteyttä pidetään edelleen säännöllisesti ja tuloksia hakukoneen sijoituksissa seurataan tarkasti. Saatuun palveluun on Timo ollut erittäin tyytyväinen ja näillä näkymin jatkuu yhteistyö vielä pitkään.

”Tottakai suosittelen muillekin TopBornin palveluita”, toteaa Timo.

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA: lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.

Haluatko keskustella projektista?
Ota yhteyttä...

Onko sinulla projekti, josta haluat saada tarjouksen, tai etsitkö työtä tai harjoittelua digitaalitoimistosta. Täytä lomake tiedoillasi ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Hakukoneoptimointi.

Google Ads.

Verkkosivukehitys.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan käyttökokemuksen verkkosivustollamme. Jatkamalla hyväksyt tämän.