Viikinkiravintola Harald

SEO

Yhteistyö aloitettiin kokeilu mielessä ja aluksi optimointiin parin ravintolan näkyvyyttä hakukoneessa ja tämän jälkeen seurattiin tuloksia. Optimoinnin kautta saatiin paremmat sijoitukset hakukoneesssa ja lisää vierailjoita nettisivuille, joten TopBornin palvelut tuntuivat Ravintola Haraldille sopivilta. Näin ollen laajennettiin yhteistyötä optimoimalla muiden paikkakuntien ravintoloita.

Viimeiset pari vuotta ovat olleet Suomessa ravintola-alalle vaikeita, mutta Harald on onnistunut selviämään. Tästä Haraldin kehitysjohtaja Raine Verho kiittää varsinkin henkilökuntaansa. ”Henkilökuntamme ovat olleet joustavia ja ymmärtäväisiä”, kertoo Verho.

ravintolaharald sivusto

Uudet WordPress-verkkosivut.

Ravintola Harald on tunnettu viikinkiteemainen ravintolaketju, jolta löytyy ravintoloita kahdeksalta paikkakunnalta. Haraldissa asiakkaille tarjoillaan uniikki ravintolaelämys, jossa viikinkiteemaisen sisustuksen lisäksi pääsee nauttimaan laadukkaasta pohjoismaisesta ruoasta.

Yhteistyötä TopBornin ja Haraldin välillä on nyt noin 5 vuotta. TopBorn teki myös verkkosivusto uudistuksen Ravintola Haraldille.

Verkkosivukehitys

harald

”Tähän asti ollaan yhteistyöhön oltu tyytyväisiä ja voin myös muillekin Topbornia suositella”, kertoo Verho.

harald ruoka

Miten yhteistyö on onnistunut?

Tämän lisäksi Verho mainitsee myös siitä, että vaikka heillä toiminta on ollut hiljaista niin TopBorn on auttanut ja pitänyt yhteyttä myös hiljaiselon aikana.

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA: lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.

Haluatko keskustella projektista?
Ota yhteyttä...

Onko sinulla projekti, josta haluat saada tarjouksen, tai etsitkö työtä tai harjoittelua digitaalitoimistosta. Täytä lomake tiedoillasi ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Hakukoneoptimointi.

Google Ads.

Verkkosivukehitys.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan käyttökokemuksen verkkosivustollamme. Jatkamalla hyväksyt tämän.