Advoa asianajotoimisto

SEO

Yhteistyö alkoi aikoinaan TopBornin yhteydenotosta. Palvelumalli kuulosti reilulta, joten työskentely aloitettiin hakukoneoptimoinnilla. Hakukonesijoitukset saatiin nousuun ja saatuihin tuloksiin oltiin tyytyväisiä.
Advoa on helsinkiläinen asianajajatoimisto, joka palvelee asiakkaitaan yli 70-vuoden kokemuksella. Laadukkaat lakipalvelut räätälöidään aina henkilökohtaisesti.
advoa sivusto

Uudet WordPress-verkkosivut.

Tämän jälkeen yhteistyötä syvennettiin uudistamalla nettisivut nykypäivään ja lisäämällä optimointia.

Verkkosivukehitys

asianajotoimisto advoa
Advoan ja TopBornin välinen yhteistyö jatkuu edelleen ja yhteyttä pidetään säännöllisesti. ”Palvelua voin suositella muillekin”, kertoo Mäkelä.
advoa toimistotilat

Miten yhteistyö on onnistunut?

Yhteistyö on TopBornin kanssa on helppoa, sillä seuraamme aktiivisesti tuloksia liittyen hakukonesijoituksiin ja näistä informoimme säännöllisin väliajoin. Advoan toimitusjohtaja Martti Mäkelä on tähän ollut tyytyväinen, sillä näin hänellä jää enemmän aikaa muiden asioiden hoitamiseen. ”Mutkaton palvelu”, toteaa Mäkelä.
Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA: lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.

Haluatko keskustella projektista?
Ota yhteyttä...

Onko sinulla projekti, josta haluat saada tarjouksen, tai etsitkö työtä tai harjoittelua digitaalitoimistosta. Täytä lomake tiedoillasi ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Hakukoneoptimointi.

Google Ads.

Verkkosivukehitys.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan käyttökokemuksen verkkosivustollamme. Jatkamalla hyväksyt tämän.