Online-markkinointi
– osa Topbornia.

Haluatko näkyä siellä, missä asiakas on?

Internetin hyödyntäminen on itsestäänselvyys kaikille kasvaville yrityksille ja tarve digitaalisen markkinoinnin osaamiselle muuttuu jatkuvasti yhä tärkeämmäksi. Online-markkinoinnin avulla on mahdollisuus tehdä yrityksesi tuotteet ja palvelut näkyväksi huomattavan suurelle yleisölle oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan.

Oletko kiinnostunut näkemään, kuinka paljon enemmän voitte saada irti markkinoinnista? Etsit sitten kokonaisvaltaista markkinointikonseptia tai yksittäistä ratkaisua täydentämään nykyistä markkinointiasi – meiltä löytyy kaikki tarvittava saman katon alta.

Tunnemme digitaalisen markkinoinnin hyödyt.

Konkreettinen ja loppuun asti hiottu online-strategia tuottaa maksimaalisen hyödyn.

1. Molemminpuolinen kommunikointi
Sosiaalinen media ja toimiva verkkosivu ovat molemmat erinomaisia mahdollisuuksia pitää asiakkaat lähellä ja ylläpitää reaaliaikaista vuoropuhelua heidän kanssaan. Kommunikointi helpottaa tuotteidenne ja palveluidenne esittelyä, sekä antaa mahdollisuuden rakentaa luottamusta ja vastata tulevaan palautteeseen.

2. Valtava saavutettavuus
Online-markkinoinnilla ei ole rajoja. Voit tavoittaa laajan yleisön miltä etäisyydeltä tahansa pienilläkin toimenpiteillä. Minkään muun markkinointikanavan kautta ei tavoita asiakkaita läheskään niin laajasti, kuin internetissä.

3. Joustavuus
Annamme luovuudelle tilaa samalla, kun poistamme ongelmat ja rajoitukset, joita aukioloajat ja eri viikonpäivät tuovat mukanaan. Viestinne, palvelunne ja tuotteenne ovat näkyvissä 24/7 asiakkaan ehdoilla juuri silloin, kun he niitä tarvitsevat.

Asiakaskeskeinen markkinointi.

Hyvä keskinäinen suhde ja ymmärrys ovat olennaisia asioita pitkäaikaisen yhteistyön rakentamisessa. Olemme todella innoissamme siitä, että kaikki yhteistyömme alkavat menestyksekkäästi ja sen jälkeen myös jatkuvat samassa hengessä. Konsultaatio ja jatkuva seuranta, sekä saatavilla oleva asiantunteva tuki ovat itsestäänselvyyksiä meille TopBornilla. Haluamme pysyä jatkuvassa vuoropuhelussa asiakkaidemme kanssa, niin että heillä on varma ja turvallinen olo työstä, jota teemme. Tämä tarkoittaa myös että työmme palvelee asiakasta entistäkin paremmin.

Sovi tapaaminen kanssamme ja kerro tarkemmin mitä tarvitsette! Tervetuloa tapaamaan meitä Helsingin keskustassa sijaitsevaan toimistoomme tai soita meille, niin kerromme tarkemmin toiminnastamme ja siitä mitä voimme tehdä!

Miten voimme auttaa online-markkinoinnissa?

Se, että asiakkaat saadaan huomaamaan teidät ja pitämään teitä varteenotettavana vaihtoehtona, vaatii osuvan ja ajan tasalla oleva markkinointiprosessin, joka toteutetaan oikeassa kanavassa oikeaan aikaan. TopBorn tuottaa luovia viestintäratkaisuja, jotka on rakennettu yksilöllisesti teidän tarpeita vastaavaksi.

Web-kehitys, hakukoneoptimointi, sosiaalinen media, mainonta, markkinointi sosiaalisessa mediassa, graafinen profilointi, videotuotanto ja näkyvyys olennaisissa online-palveluissa. Näemme ainoastaan mahdollisuuksia ja odotamme uteliaana seuraavaa haastetta!

Kumppaninasi tarjoamme tueksesi tehokkaan ja nopeasti reagoivan tiimin, jonka luovuuden ja asiantuntemuksen saat käyttöösi. Luomme markkinointisuunnitelman sen pohjalta, mitä tarvitset ja haluat. Autamme saavuttamaan markkinointiin liittyvät tavoitteesi, olivat ne millaisia tahansa.

Autamme kasvattamaan myyntiä ja välttämään turhaa rahanmenoa, sekä saavuttamaan kokonaisvaltaisesti paremmat tulokset.

Google Adwords
– Näin se tapahtuu?

Ensin käymme läpi yrityksenne tarpeet ja toivomukset. Näiden, budjetin ja kampanjan keston pohjalta laadimme tehokkaan strategian, joka vie kohti toivottua tulosta. Meillä on jo pitkä kokemus ja rutiini eri hakusanojen ja hakulauseiden työstämisestä. Meiltä löytyy myös tarvittava ymmärrys ja tieto siitä miten Google ja internetin käyttäjät käyttäytyvät.

Pay-per-click

Aivan kuten nimi sanoo, maksu tapahtuu klikkausten perusteella. Jo ennen kuin mainos julkaistaan on päätettävä kuinka paljon on valmis satsaamaan kyseiseen mainokseen. Google hakusanamainonnasta ei tule odottamattomia kustannuksia ja ne ovat täysin kontrolloitavissa.

Haluatko, että otamme sinuun yhteyttä?

Jätä yhteystietosi alle niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA: lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.