Google hakusanamainonta.

Etsittekö mahdollisuuksia ohjata potentiaalisia asiakkaita kotisivuillenne ja sitä kautta kasvattaa myyntiänne ja vahvistaa brändiänne? Hyvin jäsennelty Google hakusanamainonta antaa kaikki mahdollisuudet tavoittaa potentiaaliset asiakkaat, jotka aktiivisesti etsivät juuri niitä palveluita tai tuotteita, joita yrityksenne tarjoaa. Etuna Google hakusanamainonnassa on sen klikkauksiin perustuva hinnoittelu – maksatte ainoastaan, kun asiakas klikkaa mainosta, joka johtaa hänet sivustollenne. Kuulostaako kiinnostavalta?

Autamme mielellämme Google hakusanamainonta-strategian määrittämisessä ja toteuttamisessa, jotta yrityksenne voisi viedä myyntiä menestyksekkäästi eteenpäin. Meillä on laaja kokemus ja tietotaito siitä, miten käyttäjät yleisesti tekevät hakuja internetissä. Ota yhteyttä, niin käydään tarpeenne yhdessä läpi!

Tehokas täydennys digitaaliseen markkinointiin.

Internetistä on tullut itsestäänselvyys yhteiskunnassamme. Tästä syystä nerokkaan online-markkinoinnin tulee olla vähintään yhtä itsestäänselvää myös yrityksille. Google hakusanamainonta on vahva tukipilari kaikelle muulle digitaaliselle markkinoinnille – etenkin hakukoneoptimoinnille.

Tavoitteemme on parantaa asiakkaidemme online-näkyvyyttä kattavasti. Tästä syystä tarjoamme myös Google hakusanaoptimointipalvelua muiden digitaalisten palveluidemme ohessa – aina asiakastarpeiden mukaisesti. Vuosien aikana keräämämme laaja tietotaito ja kokemus Google hakukoneoptimoinnista antaa meille valmiudet auttaa menestystä tavoittelevia yrityksiä online-näkyvyydessä ja kasvussa. Kerro meille liiketoimintanne tavoitteista ja katsotaan yhdessä, miten me voisimme auttaa teitä saavuttamaan ne.

Pyydä ilmainen analyysi sivustostasi.

Google hakusanamainonta
– relevantti, vapaus ja mitattavat tulokset?

Päivittäin asiakkaat etsivät niin palveluita kuin tuotteita isompien hakukoneiden kautta. Tarkoituksenmukaisuus on epäilemättä suurin etu Google hakusanamainonnalla. Näkyvyyttä saatte ainoastaan kun täysin vastaava haku tehdään. Tämän tyyppistä mainontaa ei pidetä tungettelevana tai epämiellyttävänä, päinvastoin se toivotetaan tervetulleeksi niiltä, jotka haun ovat tehneet.

Google hakusanamainonnassa on vapaus tehdä muutoksia mainoksen sisältöön heti tai tarvittaessa. Sen lisäksi hakusanamainoksen voi pysäyttää kesken mainoskauden tai sen voi poistaa kokonaan tarvittaessa. Google hakusanamainonta kertoo kuinka moni reagoi mainokseen, mikä mainos tuottaa eniten tuloksia ja mikä kohderyhmä mainonnalla tavoitetaan. Näin saat täyden kontrollin tuloksista, kehityt jatkuvasti ja opit vieläkin paremmin investoimaan Google hakusanamainontaan.

Google Adwords
– Näin se tapahtuu?

Ensin käymme läpi yrityksenne tarpeet ja toivomukset. Näiden, budjetin ja kampanjan keston pohjalta laadimme tehokkaan strategian, joka vie kohti toivottua tulosta. Meillä on jo pitkä kokemus ja rutiini eri hakusanojen ja hakulauseiden työstämisestä. Meiltä löytyy myös tarvittava ymmärrys ja tieto siitä miten Google ja internetin käyttäjät käyttäytyvät.

Pay-per-click

Aivan kuten nimi sanoo, maksu tapahtuu klikkausten perusteella. Jo ennen kuin mainos julkaistaan on päätettävä kuinka paljon on valmis satsaamaan kyseiseen mainokseen. Google hakusanamainonnasta ei tule odottamattomia kustannuksia ja ne ovat täysin kontrolloitavissa.

Haluatko, että otamme sinuun yhteyttä?

Jätä yhteystietosi alle niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA: lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.