Oletko uusi työkaverimme?

topborn pääpalvelut
Topborn-fi toimisto

TopBorn on digitaalinen mainostoimisto, joka suunnittelee ja luo innovatiivista markkinointia pohjoismaisille yrityksille. Tavoitteenamme on kasvaa yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Olemme kasvuvaiheessa ja siksi haemme vahvistusta tiimiimme, joka työskentelee Suomen markkinoiden parissa Boråsin pääkonttorissa. Tarjoamme laajan hallinnollisen työtehtävän, joka keskittyy web- ja SEO-palveluun. Työnkuvaa voidaan muokata sen mukaan, mitä perustietoja ja taitoja sinulla on ja millainen henkilö olet.

Profiilisi
Olet todennäköisesti kiinnostunut markkinoinnista, verkkosivustoista ja kirjoittamisesta. Ilmaiset itseäsi hyvin suomeksi sekä puheessa että kirjoituksessa. Kannat itse suuren vastuun työstäsi ja pyrit aina toimimaan hieman paremmin kuin eilen. Olet jäsennelty sekä sitoutunut ja asetat aina asiakkaan edun etusijalle. Uskomme, että sinulla on tekninen kiinnostus ja haluat oppia lisää digitaalisen markkinoinnin maailmasta.

Työtehtävää koskevat vaatimukset ovat:

  • Sujuva suomen kielen taito; puhuttu ja kirjoitettu
  • Palvelualttius

Eduksi katsomme aikaisempaa kokemusta:

  • WordPressin käytöstä
  • Asiakaspalvelusta
  • Sisällön kirjoittamisesta

Tarjoamme luovan työpaikan nopeasti kasvavassa yrityksessämme. Tiimimme omaa vahvan asenteen ja työtahtimme on nopea. Jokainen meistä pitää myös uusista haasteista. Uskomme vastuun ottamiseen ja työskentelemme yhdessä tavoitteiden saavuttamiseksi. Olemme asettaneet kunnianhimoiset tavoitteet sekä työntekijöiden että asiakastyytyväisyyden suhteen.

Viimeinen hakupäivä 8/10/2021. 
Haastattelut alkavat saman tien ja työt mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.Lähetä hakemuksesi osoitteeseen sanna.aho@topborn.com

Ajankohtaiset uutiset...

topborn - nyt useilla kielillä
Uutiset

TopBorn – Nyt useilla kielillä

Kevät odottaa kulman takana samalla kun Topbornilla tapahtuu paljon. Myynti naapurimaissa on käynnissä ja olemme iloisia positiivisesta palautteesta digitaalisia ratkaisuja esittäessämme. Voidaksemme seurata edistymistä ja

Lue lisää
Topborn-fi toimisto
Uutiset

Oletko uusi työkaverimme?

TopBorn on digitaalinen mainostoimisto, joka suunnittelee ja luo innovatiivista markkinointia pohjoismaisille yrityksille. Tavoitteenamme on kasvaa yhdessä asiakkaidemme kanssa. Olemme kasvuvaiheessa ja siksi haemme vahvistusta tiimiimme,

Lue lisää
wordpress kehittäjä
Uutiset

Haemme WEB-SUUNNITTELIJAA / WORDPRESS-KEHITTÄJÄÄ

Etsimme joukkoomme web developeria vastaamaan verkkosivuprojektiemme läpiviennistä. Tehtävässä toimit aktiivisesti asiakasrajapinnassa suunnittelun ja toteutuksen eri vaiheissa. Osallistut tarpeen mukaan myös asiakaspalavereihin etkä arastele myöskään tarttua puhelimeen

Lue lisää

Vertaa kilpailijoidesi kanssa...

Kilpailija-analyysimme avulla voit helposti selvittää, kuinka verkkosivustosi toimii Googlessa kilpailijoihisi verrattuna.
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan käyttökokemuksen verkkosivustollamme. Jatkamalla hyväksyt tämän.