Account manager

topborn pääpalvelut

TopBorn on digitaalinen markkinointitoimisto, jonka päivittäinen tekeminen koostuu innovatiivisen markkinoinnin koostamisesta ja luomisesta pohjoismaisille yrityksille, tavoitteenamme on kasvaa ja menestyä yhdessä.

Aloitimme hieman yli seitsemän vuotta sitten polttavasta kiinnostuksesta kaikkeen digitaalisuuteen ja nykyään innostuksemme jakaa noin kolmekymmenen ammattitaitoisen työntekijän joukko, jotka työskentelevät Espoon toimistomme lisäksi Ruotsin Boråsissa ja Oslossa Norjassa. Toimintamme pääpaino on asiakkaidemme digitaalisen näkyvyyden virtaviivaistamisessa ja kirkastamisessa. Kattavien palveluidemme ja asiantuntemuksemme ansiosta meillä on kaikki mitä tarvitaan, auttaaksemme kaikenkokoisia yrityksiä käyttövalmiilla kokonaisratkaisuilla. Tietenkin aina optimoituina parhaan näkyvyyden ja maksimoidun kannattavuuden saavuttamiseksi. Tarjoamme asiantuntemusta SEO:n, digitaalisen mainonnan, sosiaalisen median, verkkosivukehityksen, -suunnittelun ja hostingin alueilla.

Profiilisi

Etsimme joukkoomme uutta Account Manageria, joka on vahvasti kiinnostunut myynnistä. Kokemuksesi ei välttämättä ole samalta alalta, mutta sinulla on jo näyttöjä tuloksellisesta myynnistä sekä omaat vahvan halun menestyä. Menestyäksesi kanssamme sinun on oltava aikaansaava ja aktiivinen henkilö, liiketoimintaa ymmärtävä ja aina asiakkaan keskiössä pitävä. Vastuunotto ei ole sinulle vierasta ja pyrit aina toimimaan hieman paremmin kuin eilen. Langat pysyvät käsissäsi ja olet sitoutunut asiakkaaseesi koko asiakassuhteen ajan ja olet halukas näkemään asiakkaiden kasvavan.

Tarjoamme luovan työpaikan nopeasti kasvavassa yrityksessä, jolla on kova asenne, töitä tehdään tosissaan, muttei vakavissaan. Työtahtimme on ripeä ja me kaikki pidämme uusista haasteista. Uskomme vastuun ottamiseen ja työskentelyyn yhdessä tavoitteiden saavuttamiseksi. Olemme asettaneet korkeat, kunnianhimoiset tavoitteet sekä työntekijöiden että asiakastyytyväisyytemme suhteen.

Arvostamme enemmän sopivaa persoonaa, kuin aikaisemmin hankittuja meriittejä, joten lähetä hakemuksesi rohkeasti!

Kuulostaako hyvältä? Sitten odotamme hakemustasi.

Haastatteluja järjestetään jatkuvasti. Viimeinen hakupäivä on 19.12.2021. Jos haluat lisätietoja työpaikasta tai meistä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimella: 09 417 1733 tai sähköpostilla: tyo@topborn.fi

Hakemus

Sallitut tiedostot (max 5MB): pdf, doc, docx, txt

Ajankohtaiset uutiset...

topborn - nyt useilla kielillä
Uutiset

TopBorn – Nyt useilla kielillä

Kevät odottaa kulman takana samalla kun Topbornilla tapahtuu paljon. Myynti naapurimaissa on käynnissä ja olemme iloisia positiivisesta palautteesta digitaalisia ratkaisuja esittäessämme. Voidaksemme seurata edistymistä ja

Lue lisää
Topborn-fi toimisto
Uutiset

Oletko uusi työkaverimme?

TopBorn on digitaalinen mainostoimisto, joka suunnittelee ja luo innovatiivista markkinointia pohjoismaisille yrityksille. Tavoitteenamme on kasvaa yhdessä asiakkaidemme kanssa. Olemme kasvuvaiheessa ja siksi haemme vahvistusta tiimiimme,

Lue lisää
wordpress kehittäjä
Uutiset

Haemme WEB-SUUNNITTELIJAA / WORDPRESS-KEHITTÄJÄÄ

Etsimme joukkoomme web developeria vastaamaan verkkosivuprojektiemme läpiviennistä. Tehtävässä toimit aktiivisesti asiakasrajapinnassa suunnittelun ja toteutuksen eri vaiheissa. Osallistut tarpeen mukaan myös asiakaspalavereihin etkä arastele myöskään tarttua puhelimeen

Lue lisää

Vertaa kilpailijoidesi kanssa...

Kilpailija-analyysimme avulla voit helposti selvittää, kuinka verkkosivustosi toimii Googlessa kilpailijoihisi verrattuna.
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan käyttökokemuksen verkkosivustollamme. Jatkamalla hyväksyt tämän.