topborn suomi

Töihin meille

Työhakemus

TopBorn on digitaalinen markkinointitoimisto, jonka päivittäinen tekeminen koostuu innovatiivisen markkinoinnin koostamisesta ja luomisesta pohjoismaisille yrityksille, tavoitteenamme on kasvaa ja menestyä yhdessä.

Aloitimme hieman yli kahdeksan vuotta sitten polttavasta kiinnostuksesta kaikkeen digitaalisuuteen liittyvästä ja nykyään innostuksemme jakaa noin kolmenkymmenen ammattitaitoisen työntekijän joukko, jotka työskentelevät Espoon toimistomme lisäksi Ruotsin Boråsissa ja Oslossa Norjassa. Toimintamme pääpaino on asiakkaidemme digitaalisen näkyvyyden virtaviivaistamisessa ja kirkastamisessa. Kattavien palveluidemme ja asiantuntemuksemme ansiosta meillä on kaikki mitä tarvitaan, auttaaksemme kaikenkokoisia yrityksiä käyttövalmiilla kokonaisratkaisuilla. Tietenkin aina optimoituina parhaan näkyvyyden ja maksimoidun kannattavuuden saavuttamiseksi. Tarjoamme asiantuntemusta SEO:n, digitaalisen mainonnan, sosiaalisen median, verkkosivukehityksen, -suunnittelun ja hostingin alueilla.

TopBornin Suomen toimisto hakee uusia myyjiä kasvattamaan uusasiakashankintaa!

Suomen toimintamme kasvaa jatkuvasti ja etsimme joukkoomme positiivisia ja myyntihenkisiä työntekijöitä!

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen, sekä aloitus sovittavissa. Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien läheisyydessä Espoossa. Täysi etätyö on myös mahdollista, mutta suosimme hybridimallin työskentelyä sillä toimistollamme vallitsee loistava yhteishenki!

Työnkuva:

Tässä pestissä kontaktoit uusia potentiaalisia asiakkaita ja kartoitat heidän tarpeitaan digimarkkinointiin liittyen. Käytännössä se tarkoittaa, että keskustelet potentiaalisten asiakkaiden kanssa puhelimitse, järjestät etätapaamisia tai käyt vaikka paikan päällä kertomassa palvelustamme. Opittuasi tuotteen ja palvelun, on sinulla myös mahdollisuus edetä Account Manageriksi, vastaamaan asiakkuuksista.

Meillä kaikki ovat yksilöitä, mutta tämä tehtävä ei ole pelkkää yksilösuorittamista. Meille on todella tärkeää, että tuet sekä asiakkaita että meidän tiimiämme. Vastavuoroisesti muu tiimi on sinun tukenasi.

Tehtävän palkkaus koostuu pohjapalkasta 2000€ ja todella reilusta provisiomallista! Palkasta on mahdollista neuvotella hakijan taustasta, kokemuksesta ja osaamisesta riippuen.

Tämän tehtävän päävastuut voi kiteyttää alla oleviin kohtiin:

Millaista meillä on työskennellä?

Jokaisella on mahdollisuus rakentaa oman näköinen työ: omaa työtä ja sen tekemisen menetelmiä voi kehittää, ja tarjoamme myös tilaisuuden kehittyä ja laajentaa osaamista muillekin osa-alueille oman kiinnostuksen mukaan.

Me uskomme, että jokaisella on annettavaa toisillemme ja jaamme osaamistamme muille. Etsimme myös aktiivisesti uusia tapoja tehdä asioita ja kokeilemme niitä rohkeasti.

Mitä toivomme sinulta?

Haluatko kuulla vielä lisää tai tuliko mieleen polttavia kysymyksiä?

Lisätietoja tehtävästä antaa Office Manager Tomi Ikonen (040 1828 742) arkisin klo 10-14. Tomille voit laittaa myös meiliä osoitteeseen tomi.ikonen@topborn.com

Kuulostaako hyvältä? Sitten odotamme hakemustasi.

Haastatteluja järjestetään jatkuvasti ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Viimeinen hakupäivä on 30.10.2022. Hakemuksesi ja CV:n voit lähettää sähköpostilla: tyo@topborn.fi
Sallitut tiedostot (max 5MB): pdf, doc, docx, txt

Ajankohtaiset uutiset...

topborn - nyt useilla kielillä
Uutiset

TopBorn – Nyt useilla kielillä

Kevät odottaa kulman takana samalla kun Topbornilla tapahtuu paljon. Myynti naapurimaissa on käynnissä ja olemme iloisia positiivisesta palautteesta digitaalisia ratkaisuja esittäessämme. Voidaksemme seurata edistymistä ja

Lue lisää
Topborn-fi toimisto
Uutiset

Oletko uusi työkaverimme?

TopBorn on digitaalinen mainostoimisto, joka suunnittelee ja luo innovatiivista markkinointia pohjoismaisille yrityksille. Tavoitteenamme on kasvaa yhdessä asiakkaidemme kanssa. Olemme kasvuvaiheessa ja siksi haemme vahvistusta tiimiimme,

Lue lisää
wordpress kehittäjä
Uutiset

Haemme WEB-SUUNNITTELIJAA / WORDPRESS-KEHITTÄJÄÄ

Etsimme joukkoomme web developeria vastaamaan verkkosivuprojektiemme läpiviennistä. Tehtävässä toimit aktiivisesti asiakasrajapinnassa suunnittelun ja toteutuksen eri vaiheissa. Osallistut tarpeen mukaan myös asiakaspalavereihin etkä arastele myöskään tarttua puhelimeen

Lue lisää

Hakukoneoptimointi.

Google Ads.

Verkkosivukehitys.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan käyttökokemuksen verkkosivustollamme. Jatkamalla hyväksyt tämän.