Sonus Palette

sonus palette website

SEO

Kun suunnittelimme verkkosivustoa, oli erittäin tärkeää tehdä siitä erinomainen kaikessa SEO:ssa, nopeissa latausajoissa, erinomaisessa sisällössä, vahvassa sivustokartassa ja sisäisessä linkkistrategiassa jne.
Sonus Palette tarjoaa esiasetuspaketteja VST-syntikoille, keskittyen pääasiassa Serum presets, Sylenth1 presets ja Spire presets.

Uudet WordPress-verkkosivut.

Topborn loi verkkosivustonsa ennen brändin ensimmäistä julkaisua.
Tietenkin toinen menestymisen tärkein tekijä on myös sivuston ulkoasu. Tässä halusimme luoda jotain ainutlaatuista alalle ja tehdä kaikista sivuista ja asetteluista todella sopusoinnussa Sonus Palette brändin kanssa. Verkkokauppaa rakennettaessa on tärkeää muistaa, että vahvan sisällön ja toimintakehotuksen välillä on hyvä tasapaino.

Verkkosivukehitys

”Topborn todella ylitti odotukseni ja verkkokauppa on ollut loistava menestys tähän mennessä” – Andreas A&R:n johtaja, Sonus Palette
sonus palette
Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA: lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.

Haluatko keskustella projektista?
Ota yhteyttä...

Onko sinulla projekti, josta haluat saada tarjouksen, tai etsitkö työtä tai harjoittelua digitaalitoimistosta. Täytä lomake tiedoillasi ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Hakukoneoptimointi.

Google Ads.

Verkkosivukehitys.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan käyttökokemuksen verkkosivustollamme. Jatkamalla hyväksyt tämän.