topborn suomi

Account manageriksi TopBornille

Haemme TopBornille Account Manageria vauhdittamaan digipalveluidemme myyntiä!

Haluatko auttaa yrityksiä menestymään markkinoinnin avulla? Oletko tuloshakuinen myynnin ammattilainen tai haluatko kehittyä sellaiseksi?

Työssäsi pääset myymään ja ideoimaan yhdessä asiakkaidemme kanssa heidän tarpeisiinsa parhaiten sopivia markkinointiratkaisuja. Tarjoamme asiakkaillemme ratkaisuja ja asiantuntemusta SEO:n, digitaalisen mainonnan, sosiaalisen median, verkkosivukehityksen, -suunnittelun ja hostingin alueilla.

Hallitset kokonaisuuksia ja sinulla on hyvä tilannetaju sekä hyvät yhteistyötaidot. Olet idearikas, aidosti kiinnostunut asiakkaiden liiketoiminnasta ja haluat auttaa heitä menestymään. Aiempi kokemus digitaalisista markkinointiratkaisuista ja etenkin hakukoneoptimoinnista katsotaan eduksi.

Sinulla on itsenäinen, aktiivinen ja määrätietoinen ote myyntityöhön, johon kaupallinen tutkinto antaa hyvän pohjan. Motivoidut tuloksen tekemisestä sekä yksin että tiiminä. Olet idearikas ja saat olla rohkea. Sinulla on lupa kehittyä, kokeilla, uskaltaa, rakentaa uutta, epäonnistua ja yrittää uudelleen. Innostut uudesta ja koet digitaalisen ympäristön luontevaksi.

Arvostamme enemmän asennetta ja persoonaa, kuin aikaisemmin hankittuja meriittejä. Vaikka olisit myyntiurasi alkutaipaleella, lähetä hakemuksesi rohkeasti, sillä koulutamme sinut kattavasti tehtävääsi ja huolehdimme myös ammatillisesta kasvustasi!

Tarjoamme luovan työpaikan nopeasti kasvavassa yrityksessä, jolla on kova asenne, töitä tehdään tosissaan, muttei vakavissaan. Vaikka työtahtimme on ripeä ja me kaikki pidämme uusista haasteista, haluamme panostaa rentoon ja kannustavaan työympäristöön. Uskomme vastuun ottamiseen ja työskentelyyn yhdessä tavoitteiden saavuttamiseksi. Olemme asettaneet korkeat, kunnianhimoiset tavoitteet sekä työntekijöiden että asiakastyytyväisyytemme suhteen. Tarjoamme etätyömahdollisuuden, kattavan työterveyden, virkistysedun, MacBookin ja kannustavan provisiomallin pohjapalkan päälle, ilman palkkakattoa!

Mikäli kiinnostuit, laita hakemus palkkatoiveineen tulemaan. Tärkeintä on, että perustelet napakasti, miksi olisit paras valinta ja mitä asiakkaat hyötyisivät osaamisestasi.

Kuulostaako hyvältä? Sitten odotamme hakemustasi.

Hakuaika päättyy pe 1.4.2022. Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee Espoossa.

Jos haluat lisätietoja työpaikasta tai meistä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimella: 09 417 1733 tai sähköpostilla: tyo@topborn.fi

Hakemus

Sallitut tiedostot (max 5MB): pdf, doc, docx, txt

Ajankohtaiset uutiset...

topborn - nyt useilla kielillä
Uutiset

TopBorn – Nyt useilla kielillä

Kevät odottaa kulman takana samalla kun Topbornilla tapahtuu paljon. Myynti naapurimaissa on käynnissä ja olemme iloisia positiivisesta palautteesta digitaalisia ratkaisuja esittäessämme. Voidaksemme seurata edistymistä ja

Lue lisää
Topborn-fi toimisto
Uutiset

Oletko uusi työkaverimme?

TopBorn on digitaalinen mainostoimisto, joka suunnittelee ja luo innovatiivista markkinointia pohjoismaisille yrityksille. Tavoitteenamme on kasvaa yhdessä asiakkaidemme kanssa. Olemme kasvuvaiheessa ja siksi haemme vahvistusta tiimiimme,

Lue lisää
wordpress kehittäjä
Uutiset

Haemme WEB-SUUNNITTELIJAA / WORDPRESS-KEHITTÄJÄÄ

Etsimme joukkoomme web developeria vastaamaan verkkosivuprojektiemme läpiviennistä. Tehtävässä toimit aktiivisesti asiakasrajapinnassa suunnittelun ja toteutuksen eri vaiheissa. Osallistut tarpeen mukaan myös asiakaspalavereihin etkä arastele myöskään tarttua puhelimeen

Lue lisää

Hakukoneoptimointi.

Google Ads.

Verkkosivukehitys.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan käyttökokemuksen verkkosivustollamme. Jatkamalla hyväksyt tämän.